Noortje | Den Bosch

Gister met komingdag zijn ik en mijn vriendinnen lastig gevallen door 3 jongens. Eerst kwam er een man voor ons staan en zei “hey dames” we negeerde hem en liepen verder. Later was hij aan het vechten. We keken en er komen 2 jongens + die man achter ons aangelopen. Ze vragen waar we heen gaan en komen heel dicht bij. Eentje slaat een arm om mijn vriendin heen. Een man zei dat hij mij herkende en ik herkende hem ook. Kan niet plaatsen waarvan. Wij lopen een straat in en zei lopen rechtdoor. We lopen de straat uit en we zien de 3 mannen. Op ons aflopen. Gelukkig was er boa die het in de gaten had toen. Mijn vader zou ons ophalen en hij was aangekomen aan t eind van de straat. We lopen erheen en er zijn 2 jongens aan t dealen (lijkt het) de boa stopt en vraagt wat ze aan het doen zijn en de jongen komt vrij aggresief over naar de boa. Later zien we de 2 dealers en de 3 jongens die ons lastig vielen samen lopen. Ik vraag me af wat ze van plan waren met ons. Ik ben laatst ook achtervolgt en ik moest toen rennen om de jongens te ontsnappen. Ik ben er best van geschokken en ik vraag me af wat er was gebeurd als wij dr jongens niet waren ontkomen of als de boa er niet was.