Anoniem | Rotterdam

Ik moest op klaarlichte dag een kwartier wachten op mijn bus op een druk busstation. Er kwam een man dicht naast mij zitten en vroeg naar mijn mondkapje. Ik had de indruk dat zijn intenties niet slecht waren. Na korte antwoorden terug werd hij aanhankelijker en begon hij mij aan te raken op mijn rug en arm. Ik zei dat hij dat niet moest doen en ik stond op. Juist door dat kwam hij dichterbij en pakte hij mijn hand en begon deze te kussen. Ik legde uit dat ik het niet prettig vond, maar ik kon niet echt weglopen omdat hij achter mij aan kwam. Toen hij dingen begon te zeggen als samen baby’s maken, kwam er een meisje naar mij toe en deed alsof ze mijn vriendin was. Hij zette toen stapjes terug maar bleef in contact totdat ik de bus in stapte. Eenmaal in de bus kwam hij achter mij aan, maar de buschauffeur stuurde hem weg.