Nikki | Houten

Ik woon in Houten, maar ben lastiggevallen in Utrecht en Nieuwegein. Omdat ik (helaas) wel meerdere verhalen heb om te vertellen zal ik het voor nu houden bij wat mij het meest bij is gebleven. (Maar voel je vrij om contact op te nemen voor de andere verhalen). Dit was geloof ik intimidatie nummer 3.

Op een middag fietste ik door Nieuwegein en ergens bij een stoplicht kwam ik een vriendin tegen, dus fietste we samen verder. Op een gegeven moment fietste we langs een middelbare school waar wij 2 jongens passeerde. We keken de jongens niet aan, zeiden niks en waren met elkaar in gesprek.

1 van de jongens heeft in mijn gezicht gespuugd om vervolgens keihard te lachen en snel weg te fietsen met de andere jongen. Dit is inmiddels bijna 2 jaar geleden en tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen idee waarom deze jongen dat nodig vond. De vriendin waarmee ik fietste deed trouwens ook niks, behalve lachen. Ik voelde me erg klote en toen ik thuis kwam heb ik eerst minstens een kwartier gehuild voor ik aan m’n ouders kon vertellen wat er aan de hand was.