Deel je ervaring

De straat moet een veilige plaats zijn voor iedereen. Zonder dat je op een indringende seksuele manier benadert wordt door middel van opmerkingen, gebaren, geluiden of aanrakingen.

Deel je ervaring met straatintimidatie op onze website, je omgeving, politie of je gemeente. Hoe meer we straatintimidatie onder de aandacht brengen, hoe meer mensen voelen dat ze er niet alleen voor staan, dat ze dergelijk gedrag niet hoeven te accepteren en dat ze gesteund worden door anderen.

Deel jouw verhaal
Kies wat het beste bij jou past

Je kunt er ook voor kiezen om je verhaal direct te publiceren op onze website

Wat doen wij met jouw verhaal?

Persoonlijke verhalen over straatintimidatie kunnen wij gebruiken om onze gesprekken met politici en gemeenten kracht bij te zetten. Ook kunnen wij mogelijk jouw ervaring met straatintimidatie delen om zo meer bewustwording te creëren. Dit doen wij door middel van campagnes en op social media, zoals Instagram en Facebook. Jouw verhaal blijft altijd anoniem. 

Gevraagde informatie

De vakken voor je geslacht en een woonplaats zijn optioneel. Je hoeft dit niet in te vullen. Wij zijn nieuwsgierig naar hoe jij jezelf identificeert en wat dat voor het onderwerp straatintimidatie betekent.

© Stichting Stop Straatintimidatie 2016 - 2024