Je staat niet alleen

Door jouw verhaal over straatintimidatie te delen help je mee bewustwording te creëren en kun je anderen misschien helpen. Dat straatintimidatie je overkomt is niet jouw schuld. Jij hebt het recht om je overal vrij en veilig te voelen. Of dit nu buiten op straat, in het OV, tijdens het uitgaan, op het werk of thuis is. Jij mag er zijn. Dankjewel voor het delen van jouw verhaal.

Ik wil mijn verhaal delen

  • Het invullen van je naam is niet verplicht
  • Het invullen van je woonplaats is niet verplicht, maar kan wel inzicht geven op welke plekken straatintimidatie voorkomt
  •  

* Je blijft altijd anoniem. Wij gebruiken je verhaal enkel om meer bewustwording te creëren rondom straatintimidatie. Dit doen wij bijvoorbeeld door je verhaal te publiceren op onze website, mee te nemen in toekomstige campagnes en het te delen op onze social mediakanalen, zoals Instagram en Facebook.

Let er op dat jouw verhaal geen racistische, seksistische, homofobe of discriminerende uitingen bevat. In onze gemeenschap is er geen plek voor haat. Hier steunen wij elkaar. Anderen zullen jouw verhaal lezen. Let daarom op je toon en hou het respectvol. Verhalen die niet aan deze voorwaarden voldoen zullen wij niet plaatsen.

Dankjewel

Bedankt voor het delen van jouw verhaal. Je staat niet alleen!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Steun ons

Stichting Stop Straatintimidatie is 100% een vrijwilligersorganisatie. Wij doen alles naast onze vaste banen en zijn afhankelijk van donaties. Door giften kunnen wij effectief campagne voeren en lobbyen.